min blogg

Jeg har flere bok prosjekter på gang parallelt nå. "144 nakne spiraler" er klar for trykking og venter på penger til trykking. Disse tykke kunstbøkene koster skjorta i trykken med farger på alle sider. "144 rebellklipp" trenger bare litt pynting, så er den også klar. 

Romanen skrider freover. Her blir det masse spenning.

Det siste er at jeg  vil lange en oppfølger til VANN -boka. (Som forresten selger bra, og jeg er snart utsolgt) Så som det seriemenneske jeg er, har jeg startet på en liten bok om ild, og deretter er tanken å lage en om luft og jord. Slik at det blir en serie om de fire elementer.

Mye av tiden min går nå til å skrive på romanen min. Det er utrolig spennende, og kreativiteten vokser liksom ettersom historien skrider frem. Jeg har i alle fall ikke noe problemer med å finne noe å skrive om. Tvert imot, jeg må prøve å begrense meg. (noe jeg ikke er særlig flink til) Men det er mye arbeid og jeg regner med å bruke minst et år til før den er klar. Foreløpig  er jeg ikke sikker på om det blir en bok i tre deler eller om det blir tre bøker. 

Jeg holder også på å utforske Publisher. Alle sier at de bruker InDesign til ombrekking, men jeg har prøvd med publisher som jeg kjenner bedre, og dessuten hører med til offica-pakka som jeg abbonerer på. og jeg finner faktisk alle funksjoner i Publisher som jeg har bruk for.  Lærer noe nytt hver dag.

Jeg holder på å planleggge en ny utstilling i Våler før jul

Det er mye som foregår for tiden. Holder på å planlegge utstillingen i Galleri Godager i Brevik, og Kunstfestival i Våler. Jeg har måttet si nei til et par utstillinger også. Rekker ikke med alt. Men det er skikkelig gøy.

Og jeg har fått tilbud om å stille ut i en rekke land, USA, Brasil, Østerike, Spania, Sverige, Kina for å nevne noen. Men jeg har ikke penger til å delta. All deltagelse koster en masse. Så hvis dere vil gjøre en god gjerning, så kjøp bilder av meg. 

Har begynt å skrive på en roman.

Det er langt fram, men med litt hver dag(nesten) så vokser den. Dette blir en annerledes måte å gjøre det på enn det jeg har gjort tidligere. Her lager jeg en komplett situasjon og handling. Holder nå på med stikkord og løsrevende avsnitt.

Foreløpig arbeidstittel:"Søkende linje"